Android ESET Mobile Security

Android telefonunuz için esed mobile security anti virüs programı sistem performansınızı etkilemeden bilinen ve bilinmeyen  tehditlere karşı savunma programı...
Akıllı telefonların pek çok üst düzey teknik özellikle donatılmasıyla birlikte artan kullanım oranlarıyla birlikte siber suçlulların hedefi haline gelmeye başladılar. Bu nedenle mobil koruma artık hiç olmadığı kadar önemli hale geldi.

ESET Mobile Security ödüllü sezgisel tarama motoru ile antispam ve güvenlik duvarı birleştirerek, sistem performasını etkilemeden bilinen ve bilinmeyen tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sağlar. Ayrıca cihazınızın çalınması veya kaybolması durumunda, ESET Mobile Security gelişmiş hırsızlık önleyici (anti-theft) özellikleriyle önemli veriniz korunmasını ve kurtarılmasına yardımcı olur.

Anahtar Özellikler

Erişimde tarama ve İsteğe-Bağlı tarama – Cihazınızdaki tüm dosyaları ve kablosuz bağlantılardan(Bluetooth, Wi-Fi, etc) gelen dosyaları tarar.

Akıllı Güvenlik Duvarı – İstenmeyen erişimleri engellemek için, önceden tanımlanmış kurallar setine göre gelen ve giden tüm bağlantıları izler.

SMS/MMS Antispam – Özelleştirilebilir beyaz liste ve kara liste özelliğiyle güvendiğiniz kontaktları seçebilir ya da basitçe bilinmeyen numaraları bloklayabilirsiniz.

Gelişmiş Güvenlik Sistemi
– Uzaktan silme desteğiyle Hırsızlık Önleme Sistemi (Anti-Theft) ile , çalıntı veya kayıp durumunda cihazınızdaki önemli bilgilerin başkaları tarafından erişilmesini engellemek için silme desteği.

Geliştirilmiş Güvenlik Özellikleri

Uzaktan Veri Silme – Verilerinizin yanlış ellere geçmesini engelellemek için bir SMS ile kontaktlar ve mesajlar da dahil tüm verileri silebilir. Aynı SMS ile cihaza takılı bellek kartlarındaki veriler de silinebilir.

SIM Eşleştirme – Her bir cihaz için güvenilir SIM kartları listesi oluşturun. Cihazınıza yetkisiz SIM card takıldığında, IMSI ve telefon numarası içeren bir SMS ile anında bilgilendirecek ve faillerin hızlı bir şekilde bulunmasına yardımcı olacaktır.

Karantina – Silinen virüsleri takip edin, güvenli olabilmek için onları sistemden izole edin ve gerektiğinde geri alın.

Güvenlik Denetimi –Telefonun pil seviyesi, Bluetooth bağlantısı, cihaz görünürlüğü, boş disk alanı ve çalışan prosesler gibi hayati fonksiyonlarını isteğe bağlı veya zamanlanmış olarak kontrol eder ve gerelen aksiyonları almanıza yardımcı olur.      

0 yorum: