Twitter'a Türk Rakip: XPeople


twitter rakip
Twitter`a Rakip Buluş
Viyana’da 2 yıldır üzerinde çalıştıkları projeyi sonunda tamamlama aşamasına gelen Türk geliştiriciler, Twitter’a rakip olacak bir ürün ile küresel piyasaya girmeye hazırlanıyor.

XPeople isimli bu proje bir elektronik oylama sistemi, bu sistem ile kullanıcılar, oluşturdukları anketler ile kendilerini takip eden kullanıcıların görüşlerini alabiliyorlar ve karar verme aşamasında takipçilerinin de fikirlerine danışabiliyorlar.

Twitter’a rakip olarak piyasaya çıkan olan XPeople, bir süre önce haberlerde yer bulan Jelly uygulamasına benziyor. Hem bilgisayarlarınızda, hem de akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulama, herkesin dilediği konuda anket başlatabildiği bir platform ve XPeople’a Facebook ve Twitter ile de erişim sağlayabiliyorsunuz.

Anket sonuçlarını; yaş aralığı, cinsiyet, şehir gibi unsurlarla istatistiki olarak da veren bu uygulamanın özellikle reklam çalışmaları, partiler ve belediyeler gibi saha araştırması yapan kurum ve kuruluşlar için son derece verimli sonuçlar elde edeceği düşünülüyor.
   
XPeople Mobil Uygulamasını İndir 

0 yorum: