Görünen En iyi Windows Phone Konsepti ve Tasarımı

lumia 940 1Windows phone çok istikrarlı bir şekilde kendini güncellemeye başladı gerek tasarım vede uygulamalar yönünde çok yavaş adımlarla ama  çok iddalı bir şekilde ilerlediğini söylüyebiliris. internette sörf yaparken Phone Designer’ın Facebook  sayfasında yeni bir lumia gördüm modeli tam olarka belirtilmemiş ama en özel ve ilginç olan yönü ise telefonun kamerası 360 derece dönmesi gerçekten harika  bir görüntüsü var tasarım olarak ve kullanım olarak  windowsa alışmaya başladım sanırım :)
Çoğu kullanıcı tasarım olarak beğeniyor yanlız windows phone`nin arayüz ve ayarlar uygulamasın`dan şikayetçi bende bir lumia kullanıcısı olarak sağlamlık ve dayanıklılık olarak ve tabiki şarjın uzun sürmesi açısından en iyi telefon bana göre windows phonedir.


lumia 940 3

lumia940 2


Bu son zamanlarda tüm windows phone kullanıcıları yeni bir güncelleme bekleme içersinde  bende dahil olmak üzere :) şuanlık tüm telefonlarda windows phone cyan 8.1 güncellemesi mevcut buna istinanen bu ocak 2015 sonlarına doğru yeni bir güncelleme geleceği söyleniyor bu güncelleme windows 10 olcağı yönünde. Bizde bu güncellemeği sabırsızlıkla bekliyoruz tabiki.

0 yorum: