İşte o fotoğraf “Fallow me To (Beni Takip Et) ilk Resim ve Sonrası

follow me
Barselona’da çekilen ve ikilinin Fallow me projesine ilham veren ilk fotoğraf
Murad Osman Sürekli  Moskovalı gazeteci sevgilisi Nataly Zakharova`la dünyayı gezerek ve her gittiği şehirde sevgilisinin arkası dönük şeklinde elini tutarak resim çekip ve bunu bir konsept haline getiren çiftimizin ilk  resmi ve daha sonrasın`da  tüm  dünyaca tanınan  ve  internet fenomeni olmalarının ilk başlangıç noktası olan barselona şehri sebep olmuştur :). İşte o fotoğraf “Fallow me To (Beni Takip Et) ” isimli fotoğraf serisine esin kaynağı olur. Bu fotoğraftan esinlenerek 2011 Ekim’inden  beri Osman, gittikleri her  yerde Zakharova’nın elinden tutarak fotoğraflarını çekiyor. Ve bu arada sevgilisinin``de tüm resimlerde giydiği kıyafetler tüm modacılar tarafından`da takip ediliyor ve bir çok Nitekim Mercedes Benz Fashion Show gibi etkinliklere de davet ediliyorlar ve birde moda ve seyhayat fotoğrafları için ise instagram ile`de işe başlamışlar ne güzel birşey :) 

 İkilinin Google için Çektikleri Reklam Filmi


Murad osman bir instagram hesabı açarak  çektikleri tüm  fotoğrafları instagramda paylaşıyorlar ve daha sonrasında bir yabancı  ingiliz daily mail gazatesine haber oluyorlar ve ondan sonra gün geçtikçe takipçi sayıları artmaya başlıyor ilk 10 günden sonra takipçi sayıları 25 bin iken 120 bine ulaşıyor. Ve bugun ise ikili tüm dünyada internet fenomeni olmayı başarıyolar. İkilinin instagram hesaplarındaki takipçi sayısı 1 milyonun üzerindedir. Dünyanın birçok ülkesinde haber olmuş durumdalar.

O günden bu yana bu ikili istanbul olmal üzere bir çok şehirde “Fallow me” pozu çekip instagram ve  facebook sayfalarında paylaşıyolarlar. ikilinin adreslerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

http://instagram.com/muradosmann

https://www.facebook.com/followmeproject

ikilinin yeni çekilmiş olan resimlerinden bazıları. 

follow1
Paris

ürdün
ÜRDÜN


petra ürdün
Petra ürdün
brazilya
Brazilya uguaza şelalesi

farklı
farklı bir konsep :)
dünya kupası
Dünya Kupası Maracana Stadı Hollandalı seyircilerle
brazilya2
Brazilya maçı izlerken çekilmiş bir fotoğraf
dubai
Dubai
dubai 2
Yine bir dubai`de çekilmiş Resim :)
hon kong
Hong Kong Global Geopark
hong kong
Yine hon kong da çekilmiş bir resim
pörfek

follow me

london

rengarenk

roma

güzel bir resim

photograf


photogra2

0 yorum: