Yağmuru püskürten görünmez şemsiye


air umbrella

Yağmurlu havalarda herkes yanında şemsiye taşır elbet ama şemsiyeyi açtığımızda birde hava rüzgarlıysa şemsiyeyi zabdetmek için baya bir zorlanırıs :) kimimizin şemsiyesi ters açılıp yarı yolda mağdur kalabiliyordu  bu tür olaylarla karşılaştığım için söyliyorum :) Hatta bazı kalabalık ortamlarda şemsiyenin ucu gözümüze girmemesi için baya çabalardık artık bu uğraşlara tehlikeli olacak durumlara son diyebiliris.

air umbrella 2

Kickstarter projesi olan “Air Umbrella” adı üstünde bir görünmez şemsiye tasarladılar gerçi hala bu proje`nin üzerinde çalışmalar devam etmekte Bu şemsiyemiz hava püskürtmeli olarak çalışıyor ve tam 3 farklı modeli mevcut 500 gram ağırlığında ve 30 cm uzunluğundaki Air Umbrella-a modeli, ayarlanabilir değil ve pili yalnızca 15 dakika gidiyor.

diğer modeli 800 gram ağırlığındaki ürün ise Air Umbrella-b tam 30 dk yağmurdan koruyabiliyor. Bu ürünler hala geliştirilme aşamasındadır bunuda tekrar belirtelim. 50-85 cm arasında ayarlanabilir olan Air Umbrella-c de yine 30 dakikalık pil ömrü vadediyor.


Play Video
×

1 yorum:

  1. Wayyyy böyle bir şemsiye tasarlayana tebrikler... http://www.semsiye.us/yandan-govdeli/

    YanıtlaSil