Çift SIM kartlı Galaxy Note 3 yolda!

note3
Samsung yeni tanıttığı gözde fablet modelinin çift SIM kartlı versiyonunu tanıttı. Diğer Galaxy serilerinde olduğu gibi Galaxy Note 3’de istisna olmadan bu kervana katıldı. Cihazın Avrupa'ya gelmesi de bakleniyor.
Çift SIM kartlı Note 3’ler ilk olarak Çin’de satışa çıkacak fakat herhangi bir telefon operatörü kilidi bulunmayacak. Yani bunun anlamı, insanlar Note 3’ü Çin’den satın alıp dünyanın her yerinde kullanabilecek. Galaxy Note 3 ile ilgili olarak ufak bir haber daha verelim; “cihazı Avrupa’da kaydettirirseniz Avrupa’nın dışındaki ülkelerde kullanamazsınız“ iddiasına Samsung’un resmi İsviçre bürosundan bir açıklama geldi; eğer telefonu ilk olarak Avrupa’dan bir SIM kartla aktive ederseniz böyle bir problemle karşılaşmıyorsunuz. Sonuç olarak eğer ki bu telefondan Türkiye’ye getirirseniz ilk olarak bir Türk SIM kartıyla aktive etmeniz muhtemel sorunları engelleyebilir.
Çift SIM kartlı Note 3’de Snapdragon 800 işlemci seti bulunacak –tıpkı uluslararası N9005 modeli gibi- bunun anlamı muhtemelen LTE destekli de olacak. (işin gerçeği Türkiye’de bu özellik pek birşey ifade etmiyor)
Fiyat konusuna gelecek olursak, bu yeni versiyon Note 3’lerin fiyatı 735€ (Yaklaşık 2000TL) olacak. Tek SIM kartlı modelin Asya fiyatı 700€ (Yaklaşık 1900TL) olduğu düşünülürse çok da fark olmayacak. Yalnız burada bir dipnot düşelim fiyatlar ve bulunabilirlik henüz resmi değil. Cihazın Avrupa’daki kimi ülkelerde satışa çıkacağı da söylentiler arasında fakat daha detaylı bilgiler maalesef şimdilik mevcut değil.
Çift SIM kartlı Note 3 resimlerine aşağıdaki galeriden erişebilirsiniz.

0 yorum: