Mushboom Türk Yapımı Android Oyunu

MushBoom Türk Yapımı
MushBoom türk yapımcılarının geliştirdiği bir oyun eylenceli bir oyuna benziyor henüz denemedik ama önce bir tanıtımını yapalım oyunu geliştiren türk yapımcılarımız olduğu için hemen ilgimizi çekti. Mushboom, Google Play ve Apple App Store'da toplam 1 milyon indirme sayısına ulaşarak en çok indirilen yerli oyunlar arasındaki yerini aldı.
Oyun klasik koşu oyun türlerindendir. Şehrin içinde dolaşarak karşımıza engeller çıkıyor ve siz bu  karakterimize yardım ederek mantarları toplayp yardım ediyorsunuz oyunu denemediğimiz için pek fikir sahibi diğiliz ama bence indirip deneyin :) eylenceli bir oyuna benziyor.

 MushBoom Games adlı yapım ekibini böyle bir başarıya imza attıkları için tebrik ediyor ve ilerleyen dönemde yeni oyunları ile de aynı başarıyı yakalayarak yerli oyun geliştiricileri başarı ile uluslararası platformlarda da temsil edebilmelerini diliyoruz.

2 yorum:

  1. evet oyun güzele benziyor özellikle türk yapımı olması gurur verici son zamanlarda bizim türk geliştiriceleri bu tür platformlara görmeye başladık yaptıkları işlerde umarı mbaşarılı olurlar

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir oyun, türk yapımı olması ayrıca güzel :)

    YanıtlaSil