LG'nin esnek ekranlı telefonu G Flex

lg g flaxy
LG, son haftalarda sıklıkla haberleri sızan kıvrımlı ekrana sahip akıllı telefon modeli G Flex’in tüm özellik ayrıntılarını nihayet ilan etti. 177 gram ağırlığında, 6 inç (fakat 720p) kıvrımlı OLED ekrana sahip olan G Flex, Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM, artık LG’ye özgü bir şey haline gelen iki arka kontrol butonu üzerine yerleştirilmiş, 13 megapiksellik bir kamera ile geliyor.
lg g flex press image 2Samsung’un Galaxy Round adlı, yine esnek ekranlı akıllı telefon modeli ile karşılaştırılığında, G Flex’in, Round’dan farklı olarak, bir yandan diğerine değil, alttan üste kıvrıldığını görüyoruz, ki bu bize biraz daha anlamlı geliyor; umuyoruz ki bu dizayn kullanıcının yüzü ile daha yüksek bir uyum düzeyi getirsin. Henüz elimize ulaşmayan bu cihazın testlerini yaptığımızda, kısa bir süre içinde sizlere özellikle bu konuda daha doyurucu bilgi ve değerlendirmeler sunacağız.
© LG

Kendi kendini tamir etme özelliği

LG’nin kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü G2 modelinde olduğu gibi, G Flex’te de yüksek kalite ses kayıt ve playback, ikili pencere uygulama fonksiyonu ve dokun-uyandır dokunmatik ekran özelliklerinin bulunduğunu görüyoruz. Ayrıca, telefonun kilidini nerede ve nasıl açtığınıza bağlı olarak, özel animasyonlar da söz konusu. Kore basınına gönderilen basın bildirisinde, telefonun arka kısmındaki çizikleri tamir edebilen bir kendi kendini iyileştiren bir kaplamadan da söz ediliyor. LG, bu tür çiziklerin “dakikalar içerisinde” kendiliğinden tamir olacağını söylüyor. Bekleyip göreceğiz.
G Flex, önümüzdeki ay Kore’nin üç büyük tedarikçisi üzerinden satışa sunulacak, fakat (yine) uluslararası pazarla ilgili herhangi bir bilgi yok. Yalnızca bu akıllı telefonun şirket için bir test modeli olabileceği yönünde söylentiler söz konusu.
Eğer durum böyleyse, size göre G Flex’in ardından ne gelebilir? Yorumlarınızı bekliyoruz.
 
Vasıtasıyla Engadget Kaynak: LG News Room

0 yorum: