Galaxy S3, S4, Note 2 ve diğerleri için Galaxy Gear desteği geliyor

galaxy gear
Samsung, başta popüler modelli Galaxy S3, S4 ve Note 2 olmak üzere bir dizi cihazın Galaxy Gear akıllı saat uyumluluk desteği alacağını açıkladı. Söz konusu destek Android 4.3 güncellmesiyle birlikte sunulacak.
Samsung, Eylül ayında Berlin'de Galaxy Note 3'le birlikte ve onun eşlikçisi olarak tanıttığı akıllı kol saati Galaxy Gear'ın diğer cihazlarıyla da uyumlu çalışabilmesi için destek paketleri çıkarmaya devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devinden yapılan resmi açıklama, Galaxy Gear almayı düşünen Samsung telefon sahiplerini sevindirecek.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung'un en popüler modelleri arasında yer alan Galaxy S4, Galaxy S3 ve Note 2, Android 4.3 güncellemesiyle birlikte Galaxy Gear uyumluluk desteğine de kavuşacak. Bilindiği gibi S4 bazı ülkelerde Android 4.3 desteğini almaya başladı bile. (Ne yazık ki Türkiye henüz bu ülkeler arasında değil.) Samsung'un Galaxy S4 Mini, S4 Active, Mega 5.8, Mega 6.3 ve S4  Zoom modelleri ise ay sonunda ilave bir yazılım desteğiyle birlikte Galaxy Gear uyumluluk desteğine kavuşacak.
Samsung ayrıca, Galaxy S4, Note 2 ve bazı Galaxy S3 modellerinin Android 4.3 güncellemesiyle birlikte KNOX girişim güvenlik platformu, diğer telefonlardan içerik transferini kolaylaştıran SmartSwitch, Samsung HomeSync desteği ve video paylaşma özelliği olan Group Play 2.5 uygulamasının da geleceğini açıkladı.
Tabii her zaman olduğu gibi söz konusu güncellemelerin tarihi ülkeden ülkeye değişecek ve bu konuda elimizde henüz net bir takvim bulunmuyor. Gelişmeleri AndroidPIT'ten sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Kaynak: Android Central

0 yorum: