Galaxy Note 4 ve katlanabilir ekranıyla Note 5

Galaxy Note 5
Galaxy Note
Görünen o ki Samsung eğimli ekrana sahip telefonlarını bu yılın sonlarına doğru çıkarmayı planlıyor. Bu teknolojiyi de büyük ihtimalle Galaxy Note 4 üzerinde göreceğiz. Cihaz büyük ihtimalle YOUM üç kenarlı ekran teknolojisini kullanacak.
Samsung, 3 kenarlı ekran teknolojisini geçtiğimiz sene test etmişti. Büyük ihtimalle bir milyona yakın cihaz bu şekilde üretilecek ve hedef alınan pazara sunulacak. Samsung ilk olarak eğimli ekran teknolojisini de Galaxy Round üzerinde denedi fakat çok da beklediği sonuca ulaşamadı. Uzmanlara göre aynı teknolojiyi Güney Koreli devin yeni cihazları üzerinde denemesi çok da mantıklı değil.
Samsung’un esnek ekran araştırmalarına yaklaşık 1,9 milyar dolar bütçe ayırdığı konuşulmakta. Bu bağlamda katlanabilir ekranlarla da 2015 yılında tanışabiliriz. Katlanabilir ekran konusundaysa en büyük engel cihaza konulacak piller. Çünkü Samsung ekran teknolojisinde, pil konusunda olduğundan çok daha ileride, bu yüzden de uygun bir pil henüz üretilemedi. Yine de, bu yıl pil teknolojileri konusunda büyük ilerleme kaydedilmesi bekleniyor.

Kaynak Sammobile

0 yorum: